Trvanlivé mlieko RAJO plnotučné 3,5% 1 ℓ

Kód: X4-PT421008-KL
€1,63 / KS €1,79 vrátane DPH
Skladom (1530 KS)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Vysokopasterizované plnotučné mlieko.Tuk najmenej 3,5 %. Ošetrené UHT. Homogenizované. Pohár mlieka denne môže mať v prípade pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu priaznivé účinky. Vápnik je potrebný na udržanie zdravých zubov, Bielkoviny prispievajú k udržaniu svalovej hmoty.

Kúpou mlieka Rajo pomáhate opusteným deťom nájsť náhradných rodičov.
Viac na www.navrat.sk, www.rajo.sk alebo na infolinke 0907 80 80 80

 

Alergény

MLIEKO.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

RAJO a.s., Studená 35, 823 55 Bratislava, Slovenská republika

 

Krajina pôvodu

Neudáva sa.

 

Názov potraviny

Trvanlivé plnotučné mlieko. Tuk najmenej 3,5%.

 

Netto množstvo

1 liter.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Skladujte pri teplote od 4 °C do 24 °C. Po otvorení skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte do 3 dní.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

na 100 ml výrobku: Energia - 267 kJ / 64 kcal, Tuky - 3,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny - 2,1 g, Sacharidy - 4,8 g, z toho cukry - 4,8 g, Bielkoviny - 3,3 g, Soľ - 0,13 g, Vápnik - 125 ml (16%*). * % denného referenčného príjmu dospelého.

 

Množstvo zložiek

Trvanlivé plnotučné mlieko. Tuk najmenej 3,5%. Ošetrené UHT. Homogenizované.

 

Vlastnosti produktu

Môj príbeh
Mlieko spracujeme, dovezieme.
Obal triedime, recyklujeme.
Nový produkt opäť použijeme.
Životné prostredie je pre nás dôležité
88% obalu tvoria obnoviteľné suroviny, ktoré opäť vyrastú:
Kartónová vrstva je z dreva.
Uzáver a plastové vrstvy sú z cukrovej trstiny.
Myslíme ekologicky
Výberom tohto obalu sme znížili uhlíkovú stopu o 21% - v porovnaní s pôvodným obalom.

Dodatočné parametre

Kategória: Mlieka a smotany
Hmotnosť: 1 kg
Značka: Rajo
Množstvo v balení: 1 KS
Objem: 1 l
Typ: mlieko plnotučné

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: